Σε λίγο η αίθουσα ερημώθηκε, ησύχασε. Μόνο, πότε πότε, ακουγόταν πάνω στη σκηνή ένα ανεπαίσθητο σούρσιμο ανάμεσα στις κουρτίνες
Τάκης Κουφόπουλος
"Ο ηθοποιός"

Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

Calendar


Αγαπούν τα ακουστικά όργανα, τη νορμανδική folk και τους πλανόδιους μουσικούς. Ο Μάνος και ο Γιώργος είναι το θεσσαλονικιώτικο δίδυμο του συγκροτήματος "Your hand in mine"! Ενεργούν ως ντουέτο παρουσιάζοντας μια νεο-ρομαντική , έντονα προσωπική μουσική δωματίου. Πήραν το όνομά τους από ένα τραγούδι των Explosions In The Sky.
http://www.mic.gr/dbimages/14691_1.jpg
Κάπου στα τέλη του 2006 από την παρέα των Shortcat (post-rock/thessaloniki), δίνοντας στα μέλη του την ευκαιρία να εκφράσουν την αγάπη τους για τα ακουστικά όργανα, την νορμανδική folk και τους πλανόδιους μουσικούς. Με μια συλλογή από παιδικά, αυτοσχέδια όργανα και συσκευές (που συνεχώς μεγαλώνει) οι Your Hand in Mine, χρησιμοποιούν τεχνικές live-looping και ενεργούν ως ντουέτο, παρουσιάζοντας μια νέο-ρομαντική, έντονα προσωπική μουσική δωματίου.  
http://www.lifo.gr/icache/460x300x2/273382_music_yourhandinmine109.jpg
Τον Ιανουάριο του 2007, κυκλοφορούν σε 100 χειροποίητα αντίτυπα τις 4 πρώτες ηχογραφήσεις τους, σε μορφή cd. Το ομώνυμο 'your hand in mine EP', έχοντας αφετηρίες στη σύγχρονη δυτικοευρωπαική folk αλλά και στον πειραματισμό, επισφραγίζει την ταυτότητα και την αισθητική του group. 

 
Χαρακτηρίστε τη μουσική σας με δέκα λέξεις.
«Πλανόδιοι μουσικοί με αυτοσχέδια όργανα κάνουν πρόβα σε παιδικό δωμάτιο…».
Συνέντευξη